Snel & eenvoudig jouw (t)huis zoeken?

Dat doe je hier!

Nieuws

Bekijk hieronder onze nieuwsberichten.

12/04/17

10 jaar in de kijker… voor uw (t)huis!

10 jaar in de kijker… voor uw (t)huis!

Een woning kopen, verkopen, huren of verhuren begint vaak met een zoektocht naar de juiste partner. Daarom besloot Vastgoed Liedec om na 10 jaar een frisse wind door de huisstijl te blazen. Met ons nieuw uitgepuurd logo en onze vernieuwde borden laten we uw (toekomstig) pand nog meer opvallen in het straatbeeld!

Lees meer

12/04/17

10 jaar Vastgoed Liedec klinkt als muziek in de oren!

10 jaar Vastgoed Liedec klinkt als muziek in de oren!

2017 wordt voor Vastgoed Liedec in elk geval een onvergetelijke mijlpaal in onze geschiedenis! Waarom? We bestaan dit jaar 10 jaar en dat kunnen we alleen vieren dankzij u, de verkopers van zoveel huizen die een echte warme thuis worden voor onze kopers. Tijdens dit feestjaar zetten we u dus volop in de kijker!

Lees meer

14/04/17

10 jaar Vastgoed Liedec: your house in the middle of the street!

INTERVIEW | 10 jaar Vastgoed Liedec: your house in the middle of the street!

Op de wereldwijde immobiliënmarkt zal dit laatste decennium niet bepaald bekend staan als een rustige periode. Maar wat was de evolutie in Zottegem en hoe maakte Vastgoed Liedec hierin het verschil? Zaakvoerster Annick Lievens vertelt over haar ervaringen en geeft enkele sterke punten voor wie in Zottegem wil komen wonen, investeren of er een vastgoed wil verkopen.

Lees meer

Onze tevreden klanten

testimonial 2

Enkele jaren geleden kocht ik via via een appartement in Gent. De huurders lagen nog 6 maanden onder contract en zijn dan uiteindelijk ook vertrokken. Op zoek naar een nieuwe huurder dus. Alleen?! Alvast niet de tijd om elke keer naar Gent te rijden om enkele potentiële huurders het appartement te laten bekijken. Aan welke voorwaarden moest ik voldoen?! Welke contracten moesten ondertekend worden?! Geen idee. Een immobiliënkantoor dan maar! Vastgoed Liedec heeft me hier alvast uitstekend bij geholpen. Foto's werden op internet geplaatst, advertenties via alle mogelijke kanalen. Bezoeken werden geregeld, Annick hield me op zeer regelmatige basis up-to-date!

Hans De Clercq

testimonial 3

Wij hebben met vastgoed Liedec onze twee huizen kunnen verkopen onder de beste voorwaarden zonder dat wij ons ook van iets moesten aantrekken. Annick is een dynamische en sterk gemotiveerde jonge vrouw die haar werk ter harte neemt. Zij maakt duidelijke afspraken en is zeer stipt. Zij stond ons op een correcte manier bij zowel op fiscaal,notarieel als op technisch vlak. Vastgoed Liedec staat dan ook garant voor een vlotte verkoop gekoppeld aan een maximaal rendement. Beslist een aanrader!

Anoniem

testimonial 4

Ik kan op Vastgoed Liedec betrouwen om een goede huurder te zoeken, ze hebben de ervaring en weten beter waar je moet op letten om niet om het even wie te nemen. Ze voeren de nodige controles uit (dat doe je als eigenaar niet zo gemakkelijk) bovendien ben ik natuurlijk veel in het buitenland en is het voor mij gemakkelijk dat er iemand is die mijn studio’s en huurders kent. Sedert ik met Vastgoed Liedec samenwerk, heb ik minder problemen met slechte betalers en "gekke" huurders.

Mevrouw Divine Crappé

testimonial 5

De samenwerking met Vastgoed Liedec verliep op een aangename en correcte manier. We zijn dan ook meer dan tevreden over onze samenwerking en zullen in de toekomst blijven samenwerken. Wij hebben alvast onze makelaar gevonden !!!

De heer en mevrouw De Clercq – Michiels

testimonial 6

Vanaf het eerste contact hadden we het gevoel dat we bij Liedec aan het juiste adres waren. Niet alleen de vriendelijkheid en het enthousiasme van zaakvoerster Annick, maar vooral haar professionele aanpak heeft ons overtuigd om met Liedec in zee te gaan. Tijdens onze eerste afspraak op het kantoor hebben we meteen een heldere uitleg gekregen over welke voorwaarden en diensten een voorkoopopdracht precies inhoudt en welke kosten verbonden zijn aan de verkoop van een onroerend goed. Daarna volgde een bezoek en grondige inspectie van het te verkopen pand. Door haar ervaring in de vastgoedmarkt in de streek van Zottegem kon Annick ons huis aftoetsen aan allerlei relevante parameters m.b.t. het bepalen van een realistische prijs. De professionele foto’s op de website waren top! De verkoop is snel en vlot verlopen. Voor ons was dit een aangename, leerrijke en vooral stressvrije ervaring!

C. Timmermans

testimonial 1

Wanneer je een huis koopt, verkoopt, huurt of verhuurt, is dat meestal belangrijke beslissing voor een langere tijd. Je streeft natuurlijk altijd naar de beste voorwaarden en dan is het belangrijk dat er je iemand door die zware administratie en onderhandelingen helpt. Die hele wetgeving en de notariële aangelegenheden behoren voor een leek niet tot alledaagse kennis. Zelf stond ik er voorheen altijd twijfelachtig tegenover om via een makelaar te werken, maar uiteindelijk ben ik erg blij om met Liedec in contact te zijn gekomen.

Sophie De guchtenaere

Kantoor bestemming kaart