10 jaar in de kijker… voor uw (t)huis!

10 jaar in de kijker… voor uw (t)huis!

Een woning kopen, verkopen, huren of verhuren begint vaak met een zoektocht naar de juiste partner. Daarom besloot Vastgoed Liedec om na 10 jaar een frisse wind door de huisstijl te blazen. Met ons nieuw uitgepuurd logo en onze vernieuwde borden laten we uw (toekomstig) pand nog meer opvallen in het straatbeeld! 

Ons 10 jarig – maar herkenbaar – logo was aan vernieuwing toe.

 

Strakke lijnen met een snuifje cyaan

Ons 10 jarig – maar herkenbaar – logo was aan vernieuwing toe. Door het beeldmerk te stileren en het oude lettertype te vervangen door een hedendaags exemplaar komen we tot een meer eigentijds logo… Maar toch met een knipoog naar hoe het vroeger was!

 

Ook de kenmerkende gele kleur kreeg een opfrisbeurt: door een snuifje cyaan toe te voegen creëren we een fris, modern & hippe ondersteunende huisstijlkleur. 

Makkelijk online zoeken

Een eerste selectie gebeurt vaak via internet en daarom hebben we onze website ook in een nieuw en aangepast jasje gestoken.


Naast het toepassen van onze hedendaagse look hebben we de gebruikerservaring onder de loep genomen. Elke bezoeker wil met slechts enkele kliks zo snel mogelijk die unieke match vinden om die nieuwe warme thuis te vinden.


Smartphone, tablet of pc? Vastgoed Liedec maakt het zoeken naar een nieuwe woning altijd uiterst makkelijk!